Redan 2008 startade vi www.vandrandepinnar.nu där vi erbjudit alla möjliga små spännande husdjur över åren. Vandrande pinnar och blad samt bönsyrsor. Redan 2012 slutade vårt webhotell med den sidbyggare som sajten byggdes på så på 8 år har det sett ut som om sidan varit övergiven.

Trots detta har våra fantastiska pinnkunder skrivit till oss med första frågan; Finns ni fortfarande kvar? och oftast bra tips om hur vi kunde förbättra sajten. Efter att ha diskuterat med duktiga webmasters där ingen kunnat garantera att allt innehåll på gamla sajten gått att föra över så har vi till slut själva fått till ett embryo till en ny sajt och hoppas på överseende om det behöver putsas på den.

Oavsett om du skriver www.vandrandepinnar.com, vandrandepinnar.nu eller vandrandepinnar.se så kommer du till oss.

Det är dock denna sajt vandrandepinnar.se som är aktuell med priser och leveranser. Vandrandepinnar.nu kommer att leva vidare ett tag och där kan du se våra youtubefilmer och annat. Vår gamla pinn-sajt är fortfarande bland topp 4 sajter på Google trots att den fungerar dåligt på mobilen och inte uppdaterats sedan 2012.

Tack för alla tips vi fått. Vi har gjort det bästa vi kunnat men putsar vidare och ser fram emot att fortsätta ha kontakt med alla nya och gamla glada pinnvänner!