Vanliga Frågor

Skickar ni över hela landet?

Oavsett var Du bor i landet så skall Du kunna beställa vandrande pinnar och andra trevliga husdjur från oss. Ingen kund bor längre bort än att det tar någon dag att skicka med posten. Vi har arbetat igenom våra förpackningar så att de är både slitstarka och stötsäkra för att se till att Dina nya husdjur färdas hem till Dig utan risk.

Vi lyssnar alltid på nuvarande och blivande kunder och är alltid flexibla när det gäller att sätta samman en beställning. Vi kommer med goda råd och idéer men det är alltid Du som kund som bestämmer. Vi är trygga att handla av samtidigt som vi erbjuer ett spännande sortiment. Vi väljer ut vårt utbud av husdjur utifrån att de skall vara lättskötta även för våra kunder. Vi letar alltid efter nya sätt att förenkla och förbättra vår service.  

Hur går en beställning till?

Sedan 2008 har vi fött upp och levererat vandrande pinnar. Vi fungerar lite som en kennel men inte för hundar. Det innebär att vid större högtider och när många vill ha vandrande pinnar samtidigt så hinner inte våra pinnmammor med. Vi har ett kösystem för den intresserade när det händer. För att vara säkra på att kunna leverera till dig tar vi först emot din beställning, bekräftar att vi kan leverera och skickar i samband med detta information vart förskottsbetalningen via Swish skall skickas. När vi har skickat bekräftar vi med ett mail att de nya husdjuren är på väg hem till dig.

Vi tillämpar förskottsbetalning för att våra små husdjur inte behöver sitta och vänta på ett postkontor i onödan utan kan skickas direkt hem till Dig. Detta gäller för ägg och ungar. När vi vid enstaka tillfällen säljer fullvuxna eller större husdjur så kan postens regler om storlekar på utskicket leda till någon extra dags hantering av posten. Det klarar våra husdjur.

Hur tar jag hand om pinnen?

Vi mejlar alltid våra skötselråd till dig när vi har skickat pinnarna till dig.  Där finner du bland annat information kring vilken mat pinnarna tycker om, hur ofta du ska spreja pinnarna med vatten och vad du ska göra med äggen. De vandrande pinnar, blad och emellanåt bönsyrsor som vi erbjuder är alla lättskötta.

Jag har ingen bostad till pinnarna, hur gör jag då?

Det mesta går att göra om till en bostad för vandrande pinnar. Det viktigaste är att de får god ventilation. Vi har tidigare erbjudit nätburar av mycket hög kvalitet men fabriken har mångdubblat priset så vi letar efter alternativ. Vandrande pinnar är inte alls kräsna utan det går att bygga om en IKEA back, ett gammalt akvarium eller liknande. Fantasin sätter gränsen.