Om Oss

Levererat vandrande pinnar sedan 2008

2008 började vår då 7 åriga dotter med vandrande pinnar som sitt första husdjur. Hon tog väl hand om dem och det blev både ägg och ungar.
När vi annonserade märkte vi att många upptäckt hur trevliga och lättskötta husdjur vandrande pinnar är. Vi satte oss in i hur man skulle kunna skicka husdjuren på ett säkert sätt och sedan dess har tusentals glada människor blivit med husdjur genom oss och vi har fått mängder med vänliga mail tillbaka från stolta hussar och mattar.
 

Vi började med att sälja Carausius morosus som anses vara en av de mest lättskötta arter som finns. Tanken med vandrande pinnar är ju antingen att man vill att barn skall lära sig att ta ansvar för husdjur eller att man själv vill ha mysiga personligheter som inte kräver massa tid och är svåra att hålla vid liv. Det är också spännande att få följa med i en vandrande pinnes utveckling från liten pinne till fullvuxen. Vi levererar alltid våra vandrande pinnar i en praktisk transportburk och när vi skickar så packas de alltid för att skyddas mot stötar. Du får alltid med skötselråd och vi mailar innan vi skickar så Du vet när de kommer.